Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu

In data de 22 februarie 2016 am reusit cu succes, deschiderea Centrului de Asistenta dupa Programul Scolar din Darasti, Jud. Giurgiu, impreuna cu Primaria comunei Adunatii Copaceni.

Ne ocupam, in prezent, de 30 de copii din familii defavorizate din zona. Acestia beneficiaza de o masa calda pe zi, au la dispozitie calculatoare performante, un pedagog dedicat si profesionist si sunt asistati medical. Scopul nostru este in mod principal prevenirea abandonului scolar si a marginalizarii.

Ne dorim imbunatatirea performantelor scolare a copiilor, care sunt ajutati sa isi faca temele in acest centru, beneficiaza de ore de educatie civica, igiena corporala si mentala, invata sa utilizeze calculatorul, participa la activitati recreative dintre cele mai diverse si vor beneficia de ore de consiliere psihologica.

Incercam sa le oferim educatia necesara cladirii unui viitor luminos si stabilitate emotionala pentru a le reda zambetul copilariei si pentru a le oferi un nou inceput.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru achizitionarea de rechizite, imbracaminte si incaltaminte de toamna-iarna, precum si pentru incalzirea centrului in lunile friguroase. Bugetul estimat de care este nevoie pentru aceste cheltuieli este de 10 000 de lei.

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi daca doriti sa ii cunoasteti, sa le vorbiti copiilor despre profesia dvs. sau despre experiente de viata deosebite.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

5

Suma:

385 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2018

30 Day Smoke Free Challenge ~ 2018

In beneficiul: Centrul After-School Darasti Vlasca Giurgiu

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă.

385 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Fara fumuri!

N-as fi crezut ca o sa spun vreodata: Ma las! Ma las de fumuri! Si nu ma las degeaba, am in minte ca, daca trec cele 30 de zile, vor trece apoi multe

1,500 RON Target
385 RON Suma
5 Donatii
25.666666666667% Complete