Fara fumuri!

 

Romina Dumitru Christian Hope

25.666666666667% Complete
385 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

N-as fi crezut ca o sa spun vreodata: Ma las! Ma las de fumuri! Si nu ma las degeaba, am in minte ca, daca trec cele 30 de zile, vor trece apoi multe altele, eliberatoare, in care, in locul tigarilor de fiecare zi, ma voi putea bucura de multe lungimi de bazin, de plamani curati si de miros de parfum si nu de fum. Si nu ma las singura, va iau cu mine ca si parteneri in acest challenge, aceia dintre voi care fumeaza, inteleg. Pe langa scopul personal imediat, ma alatur in aceasta stradanie celor de la Fundatia Christian Hope, care, prin intermediul centrelor lor de zi, ofera 384 de ore de normalitate pe an, pentru fiecare din cei 70 de copii de care au grija.

Desi de cele mai multe ori e foarte important sa nu te lasi, uneori e si mai important opusul.

Si pentru ca totul e mai simplu in echipa, voi nu trebuie decat sa-mi fiti alaturi. Si nu cu vorbe, ci cu fapte. Hai sa strangem impreuna banii atat de necesari pentru carti, caiete, apa, hainute, medicamente si zambete !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Christian Hope

Scopul primordial al Christian Hope a fost acela de a îmbunătăţi viaţa copiilor și de a aduce beneficii comunităților în care aceştia trăiesc, prin colaborarea cu parteneri de caritate, instituţii specializate, ONG-uri şi asociaţii de profil. 

Ne ocupam, in prezent, de 30 de copii din familii defavorizate din zona. Acestia beneficiaza de o masa calda pe zi, au la dispozitie calculatoare performante, un pedagog dedicat si profesionist si sunt asistati medical. Scopul nostru este in mod principal prevenirea abandonului scolar si a marginalizarii.

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă. Ce trebuie să faci? Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care deja

 

5 Donații

Simonette

30 RON
:)
07 Sep 2018

Anonymous

75 RON
07 Sep 2018

Simona Giurcă

100 RON
Felicitări pt inițiativa si pt hotărârea luată. Va fi greu la început dar te vei simți mult mai bine după... ca o paranteza Mihai in aceasta săptămâna a împlinit o luna de la ultimul fum...
07 Sep 2018
mult succes!
07 Sep 2018

Anonymous

30 RON
03 Sep 2018
Romina Dumitru : Christian Hope
Fara fumuri!